

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Сладкишът напомня на баклава, защото накрая се залива със захарен сироп, но е много по-мекичък и вкусен
С няколко съставки и минимални усилия правя най-вкусната баница
Отделете 4 чаши встрани, ще ви трябват за след печенето
Цялата „тайна“ е в малкия трик с нарязването на корите, който гарантира много въздушност на баницата
Освен агнешкото месо, на трапезата се поднасят още и ястия със свежи зеленчуци
Заливката й придава тази сочност и пухкавост
Тя съчетава нежния вкус на лапад или спанак с богатството на пухкаво тесто, деликатния аромат на масло и свежестта на пролетната зелева салата
Трябва ви извара и около час време
Непременно опитайте тортата
Направете тази мераклийска баница за минути